Prekrasna.si

Ostanimo v stiku

NIKOLI NE ZAMUDITE NOVIH PRILOŽNOSTI IN PONUDB!
VRH

SKRBNO IZBRANI IZDELKI

Premišljeno in skrbno izbrani izdelki

Veliko časa in pozornosti posvetimo temu, da se razgledamo po ponudbi, ki obstaja v slovenskem prostoru in tujini. Vedno izberemo le tiste izdelke, katerih certifikati dokazujejo ustrezno kakovost in varnost. Hkrati pa nas veseli, da vam ponudbo predstavimo s polno suverenostjo, saj izdelke zmeraj preizkusimo tudi sami.

KOZMETIKA

Koreja je v svetu poznana po vrhunski kozmetiki, ki dosega neverjetne rezultate. Po uspehu v Aziji se je dobra beseda o njihovih izdelkih prenesla tudi v ZDA in Evropo. Novonastale zahodne blagovne znamke so začele ponujati podobne izdelke, toda edinstvena tehnologija in visoko učinkovite formulacije so bile razvite v korejskih laboratorijih, ne tukaj. Iz tega razloga smo se odločili, da se povežemo s korejskim podjetjem Beauugreen, ki ponujajo rešitev za vse potrebe – kozmetika proti staranju, razstrupljanju, naravni negi in zaščiti kože. Blagovna znamka nas je prepričala z edinstvenimi, povsem zeliščnimi recepti, ki temeljijo na najkakovostnejših učinkovinah.

NARAVNI IZDELKI

V našo ponudbo vključujemo tudi izdelke, ki so popolnoma naravnega porekla. Pomembno nam je, da naših teles in organizmov ne zasičimo z raznimi sintetičnimi substancami, ki dolgoročno negativno vplivajo na naše zdravje. Hkrati se zavedamo tudi, da snovi, ki jih najdemo v naravi pogosto niso v obliki, ki bi omogočala, da iz njih dobimo največ kar lahko. Iz tega razloga spodbujamo tudi moderno tehnologijo, ki omogoča, da kozmetika vsebuje čiste in koncentrirane substance iz naravnih virov.

ROČNI IZDELKI

V naši ponudbi imamo veliko izdelkov, ki so ročno delo posameznic in posameznikov v Sloveniji. Prizadevamo si, da spodbujamo lokalne izdelovalce pripomočkov za nego in čiščenje obraza. Hkrati pa si prizadevamo tudi za trajnostno rabo, ki omejuje pretirano potrošnjo razbremenjuje onesnaževanje okolja. Če se najdeš v tem opisu tudi ti, te vabimo k sodelovanju!

v

Ponudba lepotnih izdelkov za domačo uporabo, ki jih za vas pripravljajo strokovnjaki salonskih tretmajev.
X

Ponastavi geslo