Prekrasna.si

Ostanimo v stiku

NIKOLI NE ZAMUDITE NOVIH PRILOŽNOSTI IN PONUDB!
VRH
Image Alt

Mnenja

Prekrasna.si

One&Only balzam za obrvi in trepalnice

Testirala sem negovalni balzam, ki je brutalno dober! Že iz otroštva imam eno obrv malo obrazgotinjeno, kar pomeni, da jo težko uredim v lepo linijo, ker dlačic ni. Po uporabi One&only balzama pa se je to spremenilo, saj so se začele pojavljati dlačice tam, kjer jih prej ni bilo.

Nataša Prodanovič

d

Prekrasna.si

Ice Globes

Zadovoljna, ker lepo hladi, sama imam namreč težave s podočnjaki. Uporabljam jih vsak večer, pa se že pozna razlika. Tako da vredu stvar! Enega pa sem podarila hčerki.

Urška

d

prekrasna.si

ICE GLOBES PRIPOMOČEK ZA MASAŽO

V času nosečnosti in po njej sem se večkrat soočala z zabuhlim obrazom, saj je telo zadrževalo več vode. Tudi neprespane noči so se precej poznale na stanju kože. Želela sem najti praktičen izdelek, ki bi mi pri tem pomagal in našla Ice globes, ki so že v nekaj tednih zares izboljšali mojo kožo na obrazu.

Alena Skodič

Ustanoviteljica Prekrasna.si
d

Prekrasna si

Balzam za trepalnice in obrvi One&Only

Sploh nisem mogla verjeti, da sem že po enem tednu opazila učinek na trepalnicah! Tak sem zadovoljna z balzamom, da ne morem prehvalit!

Janette Draganič

Lash&Brow stilistka in trenerka, Maribor
d

Prekrasna si

Keratinski vosek za obrvi

Vosek za obrvi je super za uporabo. Obrvi obstojijo na mestu, tako kot jih počešemo skozi cel dan. Najbolj mi je všeč ker vsebuje naravne sestavine in čebelji vosek. Priporočam vsem, ki si želite polnejši izgled obrvi!

Apolonija Koštomaj

Certificirana vizažistka, Celje
d

Prekrasna si

Keratinski vosek za obrvi

Svoje obrvi ponavadi izpopolnim le z barvico, z voskom pa sem dosegla še boljši učinek, saj naredi lepši izgled in obstojnost. Res sem zadovoljna!

Karmen Verhovnik

d

v

Ponudba lepotnih izdelkov za domačo uporabo, ki jih za vas pripravljajo strokovnjaki salonskih tretmajev.
X

Ponastavi geslo