Prekrasna.si

Ostanimo v stiku

NIKOLI NE ZAMUDITE NOVIH PRILOŽNOSTI IN PONUDB!
VRH

KERATINSKI VOSEK ZA OBRVI

Zlato pravilo oblikovanja obrvi je, da jih nikoli ne strižemo, prav tako pa je pomembno, da jih ne pulimo preveč. S pinceto odstranimo le manjšo količino dlak obrvi, ostale pa s krtačko počešemo v željeno obliko. Ker pa se dlake rade obračajo po svoje in njihova naravna oblika ni nujno polna in simetrična, si pomagamo z voskom za obrvi, ki naredi obliko obrvi obstojno. Keratinski vosek pa ni namenjen zgolj oblikovanju, ampak vsebuje tudi sestavine, ki dlake obrvi negujejo in nahranijo.

Prednosti:

  • Rastlinski keratin je sestavljen iz hidroliziranih beljakovin iz rastlin koruze, pšenice in soje. V kombinaciji ti proteini vlažijo in regenerirajo dlake obrvi.
  • Vlaknine naredijo dlake elastične in prožne ter tako preprečujejo, da bi obrvi postale krhke, zlasti po kemični obdelavi.
  • Identične snovi kot jih najdemo v laseh, dlake obrvi obnovijo in na poškodovanih predelih ustvarijo nov zaščitni sloj.
  • Pantenol, provitamin B5, ima vlažilni in regeneracijski učinek ter nudi optimalno zaščito pred negativnimi vplivi iz okolja.
  • Visok delež vitamina E in drugih antioksidantov zagotavlja vitalno rast obrvi in krepi korenine ter tako zmanjšuje izpadanje dlak. Vitamin E prav tako ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi.
  • Čebelji vosek posamezno dlako obda z zaščitnim filmom in tako brez da bi jih poškodoval, na popolnoma naraven način ohranja obliko obrvi.

Uporaba: manjšo količino voska nanesemo na krtačko in počešemo obrvi v željeno obliko. Izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Po vsaki uporabi embalažo tesno zaprite. Vosek hranite na sobni temperaturi. Če se zaradi hladnega okolja vosek strdi, ga za nekaj časa postavite na toplo mesto.

Vsebina: zraven voska je priložena krtačka in navodila za uporabo.

Keratin Shape wax ali milo za obrvi?

Na trgu je za oblikovanje obrvi na voljo tudi t.i. milo za obrvi. Z njim oblikujemo obrvi na podoben način, pa vendar ima v primerjavi s Keratinskim voskom za oblikovanje obrvi kar nekaj pomanjkljivosti:

1. Milo je namenjeno predvsem profesionalnim stilistkam; vosek se lahko uporablja tudi doma.

2. Milo potrebuje precej predpriprave, saj je v trdem stanju in ga je potrebno najprej razmočiti; vosek je že v končni obliki, pripravljen na uporabo.

3. Milo potrebuje več časa, da se posuši in fiksira obrvi; čas sušenja voska je res kratek, obrvi so urejene v parih minutah.

4. Milo obrvi izsuši, zato ga ne moremo uporabljati vsak dan; vosek deluje negovalno, skrbi za primerno vlago dlačic in je primeren za vsakdanjo rabo.

 

v

Ponudba lepotnih izdelkov za domačo uporabo, ki jih za vas pripravljajo strokovnjaki salonskih tretmajev.
X

Ponastavi geslo